Informatie

Sportclub Neede organiseert, in samenwerking met Prestige Football Events, in 2019 de derde editie van het SP Neede JO13 Internationaal Jeugdtoernooi. Met liefst 10 deelnemers, uit 6 verschillende Europese landen mag er met trots van een internationaal deelnemersveld worden gesproken. Naast de gastheer nemen uit Nederland ook nog FC Twente, FC Utrecht en De Graafschap deel aan het toernooi.

 

Naast deze Nederlandse deelnemers is het de organisatie gelukt een aantal toppers uit het buitenland naar Neede te krijgen. Uit Rusland hebben we topclub FC Zenit St. Petersburg weten te strikken, uit Duitsland komt de halve finalist uit de afgelopen Europe League editie; Eintracht Frankfurt, Lille OSC is een van de meest gerenommeerde Franse jeugdopleidingen (onder meer Eden Hazard), Red Bull Salzburg is de absolute topclub in Oostenrijk, uit België komen onze vrienden van KV Mechelen en tot slot verwelkomen we wederom de gewaardeerde jeugdopleiding van Odense BK uit Denemarken!

 

We kijken dan ook met heel veel plezier uit naar de 3e editie van dit Top Jeugd Onder 13 toernooi op Zaterdag 31 augustus en Zondag 1 september 2019 op Sportpark ’t Haantje van Sportclub Neede!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.