Deelnemersveld 1e editie bekend!

 In Nieuws

Sportclub Neede organiseert, in samenwerking met Prestige Football Events, op zaterdag 1 en zondag 2 september 2018 de eerste editie van het SP Neede JO13 Internationaal Jeugdtoernooi. Met liefst 10 deelnemers, uit 6 verschillende Europese landen mag er met trots van een internationaal deelnemersveld worden gesproken. Naast de gastheer nemen uit Nederland ook nog Vitesse, Sparta Rotterdam, FC Utrecht en De Graafschap deel aan het toernooi.

 

Naast deze Nederlandse deelnemers is het de organisatie gelukt een absolute topper naar Neede te krijgen. Misschien wel een van de grootste en beste club van de wereld op dit moment; Manchester City! Naast deze wereldtopper komt ook de jeugdploeg van de nummer 3 uit de Bundesliga van afgelopen seizoen; TSG 1899 Hoffenheim. Dat ook HJK Helsinki (Finland), Legia Warschau (Polen) en Odense BK (Denemarken) deelnemen maakt dat het een schitterend internationaal deelnemersveld is geworden!

 

We kijken dan ook met heel veel plezier uit naar de 1e editie van dit Top Jeugd Onder 13 toernooi op Zaterdag 1 en Zondag 2 september 2018 op Sportpark ’t Haantje van Sportclub Neede!

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.